Smart mobiltilbehør på camping

Mobiltelefonen kan være en fantastisk kilde til underholdning i teltet eller bobilen. Men da må du selvsagt sørge for at tilbehøret er i orden. Det er for eksempel lurt å ha gode hodetelefoner. Da kan du stenge ut lyder fra omgivelsene, og du kan samtidig lytte til musikk eller lydbøker mens andre sover. Dette er også lurt å tenke på i bilen, der alle kanskje gjerne vil høre på hvert sitt.

Ute i naturen er det lett å skrape opp eller knuse mobilen. Den kan falle på bakken eller bli truffet av greiner i skogen, så sørg for at du har et godt mobildeksel. Det kan dessuten være lurt å feste mobilen i en rem, slik at du ikke mister den. Vanntett pose er et annet nyttig hjelpemiddel når være skifter og du befinner deg utendørs. Du kan gå til skalhuset.no for å finne gode deksler, hodetelefoner og annet tilbehør til mobilen.

Selfiestang og mobilholdere

Selfiestangen hjelper deg når du skal ta bilder, og en mobilholder er perfekt dersom dere skal se film eller TV i teltet. Mobilholderen er selvsagt like nyttig i bobilen eller hytta. Mange tilbehør til mobilen veier lite, og passer derfor perfekt på camping. Husk også å ta med deg en powerbank i tilfelle du ikke får ladet mobilen via strømnettet.

«Mobilen hjelper deg selvsagt også å holde deg oppdatert om vær og vind, samt at den kan fungere som GPS og kart.«

Mobilen er et nyttig hjelpemiddel

Mobilen hjelper deg selvsagt også å holde deg oppdatert om vær og vind, samt at den kan fungere som GPS og kart. Den lar deg også holde kontakten med familie og venner. I tillegg kan du få med deg nyheter og lese deg opp om spennende severdigheter og turmål i området der du befinner deg. Kanskje du finner et fint innendørsmål å besøke på de verste regnværsdagene.