Oppleve natur i Oslo?

Kan du oppleve flott natur i Oslo?

Det er faktisk fullt mulig å få vakre villmarksopplevelser i Oslo også. Det gjelder bare å vite hvor du skal og hva du faktisk ønsker å gjøre. Du kan også legge inn masse spennende opplevelser knyttet til villmark og friluftsliv om du ønsker at det skal være fokus for din reise til Oslo.

Booking av hotell

Det er kjekt at du har så mye som mulig klart før du kommer til byen, da kan du bruke tiden på å oppleve byen og ikke minst friluftslivet som er her. Skal du booke hotell i Oslo? Da lønner det seg å sjekke ut flere steder i forkant. Husk at det finnes mange spennende hotell som ligger litt i utkanten og som er i umiddelbar nærhet til naturen og alt den har å by på.

Et av disse hotellene er Holmenkollen Park hotell som ligger nesten på toppen av Holmenkollåsen. Dette er et spennende hotell som har stått der det står siden 1894. Den gang var det Sanatorium for tuberkulosepasienter. I dag er det et av Oslos fineste hotell med lekre rom, spennende restaurant og et godt knippe aktiviteter for de som ønsker det.

I området rundt hotellet kan du være med på aktiviteter som Army Day, Langrenn, Lavvo, Oslo Vinterpark, Kanefart, og «mord på Holmenkollen». På sommeren kan du oppleve Zip-line, Ta Sjansen og Oslo Sommerpark.

Booke aktiviteter

Det lønner seg å booke aktiviteter også på forhånd om man har lyst til å gjøre reisen så lett som mulig. Jo mer som er klart på forhånd, jo bedre er det jo faktisk. De aller fleste aktiviteter kan du faktisk booke på internett, hvilket gjør planleggingen av turen desto lettere for deg. Du slipper også å booke igjennom turoperatører som tar en stor slump av kaka, du kan bestille direkte fra turleverandøren isteden og spare en del penger på dette.

Dette gjelder nok spesielt om du vil delta på arrangement som arrangeres på bestemte tider og relativt få ganger. Da er det gjerne rift om plassene og du bør sikre at du og reisefølge får de plassene dere ønsker. Kanskje dere har lyst til å se bestemte teaterstykker, konserter eller delta på festivaler? Da er det i hvert fall smart å booke i god tid i forveien.

Nøklevann i Oslo

Mye gratis

Du kan dessuten oppleve mye vakker natur i Oslo, helt gratis. Du kan for eksempel ta den en tur i Nordmarka for å fiske eller bare oppleve naturen. Det finnes hytter som eies av Den Norske turistforening, over hele Nordmarka. Det betyr at dere kan også få overnatting om dere ønsker å komme dere langt inn i skauen og villmarka.

Også inne i sentrum finner du mye vakker natur i form av små eller store grønne lunger som sørger for luft og avslapping for byens befolkning og gjester. Noen eksempel her er Slottsparken, Sofienbergparken og Frogner-parken. Sistnevnte finner du også skøytebane på vinteren, og Frognerbadet og tennis på sommeren om du ønsker det.