Penger spart til drømmeferien

Det er mange måter å spare penger til drømmeferien, men visste du at det å bytte fra briller til linser er en av dem? 

Det er mange fordeler med å bytte fra briller til linser før en reise. Først og fremst vil det sørge for at du sparer gode penger som du kan bruke på opplevelser på reisen i stedenfor. Hvordan du kan spare penger ved å bruke linser? Det er enkelt, gå inn på en nettbutikk som selger linser, for eksempel Lensstore.no og bestille linser for flere måneder av gangen. Da går prisen pr måned drastisk ned og vips har du spart noen hundrelapper ekstra.

Bedre ferie

Ja faktisk kan du få en mye bedre ferie om du velger å bruke linser når du reiser. Tenk hvor kjedelig det er å alltid ha brillerammen i synsfeltet, enten du står og ser på Empire State Building eller ser utover pyramidene i Gaza. Med linser slipper du dette, da har du fremdeles hele synsfeltet klart.

Er du av den eventyrlystne typen når du reiser, kan det være en fordel å ha linser på lur. Briller er fryktelig upraktisk enten du skal surfe på Venice Beach i California eller klatre i Grand Canyon. Du kan miste dem, og dermed miste det gode synet du behøver når du gjennomfører disse aktivitetene. Du kan skade brillene, og er du riktig uheldig også øynene dine. Det er også mye sikkerhetsutstyr som ikke kan koordineres rundt briller, men som fungerer bra med linser.

Passasjerfly

Ting å huske

Det er et par ting å huske på når du reiser med linser. Sjekk med flyselskapet hvilke regler de har for væsker ombord på flyet. Stort sett er det rundt 100 ml som er lovlig å ta med i kabinen. Husk å ta med nok linser til reisen, gjerne noen ekstra i tilfelle du mister eller ødelegger noen.

Husk at luften i flykabinen ofte er veldig tørr så det lønner seg å ta med fuktighetsdråper som du kan bruke på flyet. Prøv å ha så mye av linsene og tilbehøret med deg i håndbagasjen så du ikke mister dem.