Seile i Kroatia

Utvid horisonten og reis utenfor Norge. Prøv noe nytt og seil i Kroatia med More Sailing i ferien! På moresailing.no kan du hyre deg en seilbåt med mannskap som gjør all jobben for deg, og på den måten kan du utnytte hvert eneste minutt av ferien din til å bare slappe av, senke skuldrene og slippe bekymringene om hvor du skal ankre opp eller om seilet skal opp eller ned!

Norges skjærgårder er vakre, det er ingen tvil om det – men noen ganger er det gøy å kunne se litt mer og ha noe litt mer spenstig å fortelle når man kommer tilbake på jobb igjen. Å få en opplevelse for livet i ferien din, rett og slett. Dersom man allerede er vant til å seile, og hvis man vet at man har interesse for det og ikke blir så lett sjøsyk, så er det bare å hoppe i det og bestille seg en drømmetur med seilbåt i Kroatia i dag. Seile i Kroatia!

Innføringskurs

Om bord i båten kan du få et innføringskurs for nybegynnere i seiling. I våre pakkepriser er dette inkludert, i tillegg til egen skipper og en vertinne som tar seg av alt det praktiske for deg, som for eksempel matlaging. Dette er luksus på sitt aller beste – tenk deg det! En egen skipper og vertinne på båten! Det eneste du trenger å gjøre, er å huske solkrem og nyte tilværelsen!

De fleste turene som du kan booke på moresailing.no, varer i en uke, og hver eneste dag på turen seiler båten til et nytt sted for at du skal få oppleve noe nytt og få mest mulig ut av reisen. Kroatia er et rikt land som har så uendelig mye mer å by på enn hva de typiske turistene på land opplever. Fra båten kan man se fantastiske fossefall og historiske steder, populære strender med yrende folkeliv – eller bortgjemte viker der du kan bade og være i fred en liten stund. Mellom destinasjonene kan du selvsagt slappe av på dekk, sole deg eller blunde litt – eller lære deg litt om seiling.

Makarska i Kroatia

Frokost, lunsj og drikke

Om bord i båten er både frokost, lunsj og drikke inkludert, og det er selvsagt også både håndklær og sengetøy. Når det er tid for middag, legges båten til kai, og dere kan nye en bedre middag på en av de nydelige restaurantene som finnes langs kysten. Etter middag kan dere selvsagt gå en tur på strandpromenaden eller oppleve andre ting på land. Tilbake i båten deler dere en stor dobbellugar der dere selvsagt får akkurat så mye privatliv som dere ønsker.

Kunne du tenkt deg en ferie der du våkner opp til en ny opplevelse hver dag? Der en ny bukt, en ny øy eller en ny strand ligger i kø og venter på deg? Der maten blir servert der som du bor, og der du blir bysset i søvn av myke bølger hver natt? Da er seilferie i Kroatia midt i blinken for deg!