Gambling i villmarken?

Visste du at det faktisk er mulig?

Ja, det er faktisk mulig å elske friluftsliv og gambling samtidig! Ikke bare er det mulig, men du kan faktisk sørge for at du kan utøve begge deler på en gang. Det ene utelukker ikke det andre, takket være teknologiske fremskritt som internett og mobiler.

Det å gamble har litt til felles med friluftsliv. Det handler om å ta sjanser, om å bevege seg i ukjent terreng, med ukjente farer og ikke minst gevinster. Man vet ikke alltid hva som møter enn ute i villmarken, og det samme gjelder jo når du spiller. Hva er det som kommer rundt neste hjørnet? En bjørn eller en flush?

Internett i villmarka?

Det finnes stadig flere løsninger som kan gi deg god internett forbindelse i villmarka så du kan spille på norske automater, selv mens du jakter på skogens konge. Du kan enten bestille mobile internett abonnement som du kan ta med deg ut på tur, eller du kan bruke hotspots som er tilgjengelige på forskjellige steder ute i villmarka. Finnes ikke dette tilgjengelig for ditt område har du fremdeles en god mulighet og det er nettet på mobilen din. Flere av de norske løsningene har spill som er tilpasset for mobiler og tablet som Ipad.

Hva kan du spille på?

Takket være teknologien i dag, kan du spille på omtrent alt av datamaskiner, uansett størrelse. Det betyr at de fleste norske nett casino legger opp til at du skal kunne bruke både mobil, nettbrett og laptop til å spille på. Man er med andre ord ikke lengre avhengig av stasjonære datamaskiner. Dette er enkelt og greit fordi laptop, tablets, Ipad, nettbrett og mobiler har bedre kapasitet i dag enn noen gang tidligere. Det betyr at de håndterer både spillet og nettet du må ha får å spille.