På tur i Norge?

Skal du ut å reise i Norge, gjerne sammen med en spesiell reisepartner? Da kan du gi bort gavekort på opplevelser dere kan nyte på veien. 

En reise blir som regel aldri bedre enn du planlegger at den skal bli. Det lønner seg med andre ord å gjøre god research før man legger ut på tur, slik at man får max utbytte av hvert et sted man reiser til. Men det som gjerne skjer da, er at man mister alle overaskelseselement på turen, og noen ganger kan overaskelser være veldig velkomne!

Bjørn

Planlagt eller spontan?

Enten man planlegger eller ikke, så kan det være en god ide å sjekke ut gavekort på for eksempel youwish.no, hvor du kan få gavekort på opplevelser rundt om i Norge. Disse stedene har gjerne billigere priser også enn om du booker når du er kommet frem. Gavekortene har du på e-mail i løpet av 5 minutter, så du kan faktisk være spontan om du ønsker det.

Her har du noen gavetips!

  1. Helikoptertur over din by. Få ting kan slå utsikten over en by eller et annet område,  fra et helikopter.
  2. Fallskjermhopp. Ønsker du et lite adrenalinrush, er det å hoppe i fallskjerm perfekt! Du får testet dine egne grenser, og få ting er mer spennende å dele enn en slik opplevelse.
  3. Bjørnesafari er en helt spesiell opplevelse hvor du får et villmarkseventyr med en dyktig guide. Dere vil lete etter bjørn og bjørnespor i vakker natur. Det blir overnattinger i skogshytter for to.
  4. Moskusweekend i Dovrefjell er en spennende opplevelse hvor du får oppleve moskusen på nært hold.
  5. Spaweekend. Du kan aldri feile med et gavekort på en Spaweekend. Det blir en avslappende tur på et luksuriøst spahotell med masse god mat og god drikke. Hvem liker vel ikke litt luksus i hverdagen?

Dette er bare noen av de opplevelsene du kan kjøpe gavekort til, det finnes veldig mange flere å velge i, så her er det bare å sette seg ned å gjøre research. Hva er det som passer til den du skal gi gaven til?